Sales management

Sales Management

 

 

De Sales Manager is van cruciale invloed op het succes van haar of zijn team.

Hij/zij brengt de systemen, de processen en de mensen op één lijn zodat de verkoper succesvol en efficiënt zijn taken kan uitvoeren.

 

Waar de ene sales manager zich naast het leiden van het team zich ook bezig houdt met een aantal eigen Key Accounts, is de ander meer gericht op het proces: cijfers, margeberekeningen, rapportages, MT lid èn een coachend leider voor het team zijn vraagt een ultieme werkorganisatie.

Tijd besteden aan het begeleiden en ontwikkelen van de verkoopmedewerkers is al snel het ondergeschoven kindje, ondanks alle goede intenties.

Vaak kan coaching van de Sales Manager door Sales Approach opzienbarende “wins” voor het hele team opleveren, wat zich direct door vertaald naar de verkoopresultaten.

Ook kan, al behoort het tot het takenpakket van de Sales Manager, Sales Approach tijdelijk de coachtaken overnemen.

 

Daar waar meerdere Sales Managers actief zijn binnen 1 (internationale)organisatie is een (Engelstalige) maatwerk training mogelijk. 

Mogelijke onderwerpen voor uw Sales Management Training.

Eénmaal per jaar organiseren wij de Open Training Sales Management waar naast alle te behandelen onderwerpen onderlinge uitwisseling centraal staat. Deze training wordt voor u georganiseerd in ons trainingscentrum in het zonnige La Nucia, Spanje.